OMI FA'ATASI

Hydrostatic

Hydrostatic o le lala o masini vai lea e concernfa'atasi ma vai i le malologa.E pei ona ta'ua muamua, e leai se fa'amamafa pa'epa'e po'o se fa'asili i le va o vaega o le sua tumau.

O le mea lea i le hydrostatic, o malosiaga uma e galue masani i luga o se tuaoi ma e tutoatasi mai le viscosity.O le i'uga, o tulafono fa'atonutonu e fai si faigofie, ma o le au'ili'iliga e fa'avae i luga o se fa'aoga tuusa'o o mataupu fa'ainisinia o le malosi ma le taimi.O fofo e sa'o ma e leai se mana'oga e toe fa'ata'ita'i.

Puma Turbine Vertical

Diesel engine Vertical Turbine multistage centrifugal inline shaft water Pump Fa'amama O lenei ituaiga o pamu alavai e masani ona fa'aaogaina mo le pamuina e leai se pala, vevela i lalo ifo o le 60 °C, malo fa'amalo (e le aofia ai fiber, grits) i lalo ifo o le 150 mg/L mea o lo'o i ai. le otaota po'o le suavai leaga.VTP ituaiga alavai tuusao pamu o loo i VTP ituaiga tuusaʻo pamu vai, ma i luga o le faavae o le faateleina ma le kola, seti le faagaau suauu lubrication o le vai.E mafai ona ulaula le vevela i lalo ifo o le 60 °C, lafo e aofia ai se saito malo (e pei o le uʻamea ma le oneone lelei, koale, ma isi) o otaota poʻo vai otaota.

asd (1)

Malosi o le mamafa

O le malosi o le mamafa poʻo, sili atu ona faigofie, o le mamafa i luga o se mea o le malosi o le mamafa i le iunite.I le Ata 4, o le malosi fa'asaga i lalo o lo'o galue i luga o le fa'alava

lamina e tutusa ma le mamafa o le prism o le vai o loʻo i luga aʻe, faʻatasi ai ma le malosi o le mamafa i le faʻatasi ma se isi vai.Mo le paleni tumau e tatau ona i ai se mamafa i luga i luga i lalo o le lamina.I le tulaga o se vai e le mafai ona faʻaogaina e faʻafesoʻotaʻi ma le ea, o le gauge pressure p (i pascals) e tuʻuina atu e

asd (2)

o le w o le mamafa ma'oti o le sua ma le h o le loloto i lalo ifo o le fo'i avanoa.O le vaega mulimuli ua ta'ua o le

 

asd (3)

Fig.4. Malosi o le mamafa i luga o se lamina faalava ua goto

ulu mautinoa ma e masani ona ta'ua i mita o le vai.O le foliga o le faʻatusatusaga o loʻo faʻaalia ai le faʻateleina o le mamafa i luga ole laina ma le loloto.Talu ai o le kalave o le meatotino faʻaletino lea e aʻafia ai, o le luga saoloto o se sua vai e masani lava ona faʻalava ma o le malosi o le mamafa e tutusa i luga o soʻo se vaalele faalava i totonu o le tino o le vai.E le gata i lea, e mafai ona faʻaalia o le malosi o le mamafa i luga o soʻo se elemene elemene e tutusa i itu uma.E mulimuli mai i le iloiloga o le malosi o le mamafa o loʻo galue i luga o se prisma faʻatusa tafatolu elemene (Fig.5) o le umi faʻataʻitaʻi, ma vaega vaega δl,δx,δy,ma le mamafa δw.

asd (4)

Ata.5. Omiga moco lo'o i luga o se prisma fa'atusa tafatolu ua goto

Mo le paleni i le itu faalava,

asd (5)

E fa'apena fo'i i le itu sa'o,

asd (6)

le amanaʻiaina o faʻatonuga lona lua o ni vaega laiti,

asd (7)

O le mea lea O le malosi o le mamafa e tutoatasi mai le tulimanu o le faʻaogaina o le elemene elemene ma e tutusa i itu uma.

Fuaina o le mamafa

Tituaiga o masini

I le tulaga o vai e leai se luga, o le pressure i soo se itu o loʻo faʻatusalia e le loloto i lalo ifo o le fogaeleele. Pe a faʻapipiʻi atoa le vai, e pei o paipa ma alavai mamafa, e le mafai ona mautinoa le mamafa ma e manaʻomia se masini fua talafeagai.E tolu ituaiga autu:(a) piezometer,(b) manometer, ma (c) Bourdon gauge.O loʻo faʻaalia faʻapipiʻi i se paipa i le Ata 6.

 

asd (8)

Vacuum Priming puna puna puna

Fa'ata'ita'iga Numera:TWP

TWP series Movable Diesel Engine self-priming Well point Water Pumps mo fa'alavelave fa'afuase'i o lo'o fa'atasia e le DRAKOS PUMP o Sigapoa ma le kamupani REEOFLO o Siamani.O lenei fa'asologa o pamu e mafai ona felauaiga ituaiga uma o mama, le fa'aituau ma fa'a'a'oa ala o lo'o i ai vaega ninii.Fo'ia le tele o fa'aletonu o le pamu fa'amama masani.O lenei ituaiga pamu fa'apitoa fa'amamago fa'amamago o le a otometi le amataina ma toe amata e aunoa ma le vai mo le amataga muamua, O le ulu suction e mafai ona sili atu i le 9 m;O le mamanu sili ona lelei o le hydraulic ma le fausaga tulaga ese e tausia ai le maualuga maualuga nai lo le 75%.Ma fa'apipi'i fausaga eseese mo filifiliga.

Piezometer

Ifa tapping e faia i luga o le tuaoi ma o se paipa umi lava e fesootai, o le a alu aʻe le vai i totonu o le paipa seia faapaleniina e le ea.O le mamafa i totonu o le tino autu o le suavai o loʻo faʻatusalia e le maualuga tuʻu saʻo o le koluma vai.E manino lava, o le masini e naʻo le talafeagai mo le mamafa o le mamafa, a leai o le a maualuga le maualuga o le vai i totonu o le piezometer paipa mo le fua talafeagai.

asd (9)

Ata.6. Mea e fua ai le mamafa

A tafe le vai, o le piezometer e le tatau ona sili atu i le 3 mm le lautele ma e tatau ona fufulu i luga o le tuaoi.Mo le sili atu le saʻo, e mafai ona faʻapipiʻi se mama piezometer. E aofia ai se potu annular o loʻo siomia ai le paipa ma faʻafesoʻotaʻi i ai e se numera o tappings avanoa tutusa.

Manometer

Manometer O le mataupu faavae e tutusa ma lea o loʻo faʻamatalaina i luga, ae o faigata e fesoʻotaʻi ma se paipa umi tele e faʻatoʻilaloina e ala i le faʻapipiʻiina o se U-tube o loʻo i ai se vai e le mafai ona faʻafefe.Mercury(kalave fa'apitoa 13,6) ole manometer vai e masani ona fa'aaoga mo le fuaina o le mamafa o le vai.O le gauge pressure p i le paipa e tu'u mai e

asd (10)

O fea

h = le eseesega i le maualuga o le manometer vai i vae e lua,

z = le maualuga o le laina ogatotonu paipa i luga aʻe o le meniscus i le vae i le itu paipa, ma

w, wm = le mamafa patino o le paipa ma le manometer sua.

apaau i tulaga fesuisuiai o le menisci, e le mafai ona faʻavasega saʻo.Ae ui i lea, e mafai ona ausia lenei mea pe a faʻateleina le vae i luga o le paipa ina ia tumau pea le maualuga o le meniscus.Ona mafai lea ona faitau le mamafa mai se fua fa'au'u fa'apipi'i i le isi vae.

asd (11)

Fig.7.Manometer eseese

Ole su'esu'ega fa'atatau ole tafega ole paipa e masani ona fa'avae ile fua ole eseesega ole mamafa ile va o paipa lata ane.O lo'o fa'aogaina se manometer eseese (Fig.7) ma o le vai o le manometer e masani lava o le mercury.A la'ititi le eseesega o le mamafa, o le vai mama e le fa'afefiloi o le a maua ai fa'ai'uga sa'o.

O le eseesega o le mamafa pt- pzi na tuuina mai e

asd (12)

o lo'o i ai le uiga tutusa o fa'ailoga e pei o le Fa'atusa 6. Afai o le paipa o lo'o fa'ata'atiaal,

asd (13)

O manometers eseese o se natura sili atu ona lavelave ua fuafuaina e fetaui ma manaoga faapitoa o pisinisi ma falesuesue.

Bmatou fua fua

Ose meafaigaluega fa'apisinisi lea e tu'u sa'o i le paipa lava ia po'o le pito o le laina piezometer.O lo'o iai se fa'agaau pi'o o lo'o tautau sa'o i le vaega fa'afefete ma taofi mau i le 'au.O le si'itia o le mamafa i totonu e masani ona fa'asa'o le paipa ma, talu ai o le fa'afefe e fa'atatau sa'o i le fa'aogaina o le mamafa, o se faiga faigofie e mafai ai ona fa'amau sa'o le mea mulimuli.Talu ai ona o le mamafa i fafo o le paipa o le ea, ua resitalaina le mamafa o fua ma e masani lava ona faʻaoga i le ogatotonu o le meafaigaluega.

O le fua Bourdon e aoga e fai ma fa'ailoga lautele o le mamafa ae e le talafeagai i le mea e mana'omia ai le sa'o tele, e pei o le tulaga masani pe a fuaina omiga eseese.

Puma Tiimu Tusa Saisai

Fa'ata'ita'iga Numera:XBC-VTP

XBC-VTP Fa'asologa tu'usa'o umi umi afi tau pamu o se faasologa o tulaga tasi, multistage diffusers pamu, gaosia e tusa ai ma le National Standard GB6245-2006 lata mai.Na matou faaleleia foi le mamanu ma le faasinomaga o le tulaga o le United States Fire Protection Association.E masani ona faʻaaogaina mo le tuʻuina atu o vai afi i le petrochemical, kesi faʻanatura, fale eletise, cotton textile, uafu, vaalele, fale teu oloa, fale maualuga ma isi pisinisi.E mafai foi ona faʻaoga i vaʻa, tane sami, vaʻa afi ma isi taimi tuʻuina atu.

asd (14)
asd (15)

Pum Fa'a'au'au mo Suavai Centrifugal

Numera Fa'ata'ita'i: ASN ASNV

Fa'ata'ita'iga ASN ma ASNV pamu o se tasi-laasaga lua suction vaelua volute casing centrifugal pamu ma faʻaaogaina poʻo felauaiga vai mo galuega vai, faʻafefe faʻafefe, fale, faʻafefeteina, pamu alavai, nofoaga eletise eletise, faʻaogaina o vai tau pisinisi, faʻafefe afi. faiga, vaa, fale ma isi.


Taimi meli: Mati-25-2024