O Meatotino O Suavai, O a Ituaiga Suavai?

Fa'amatalaga lautele

O se vai, e pei ona ta'u mai e le igoa, e iloga i lona malosi e tafe.Na'o le pau le fa'atonuga o le lava o le taimi e tatau ona alu mo le fa'aletonu e tupu ai.I lenei tulaga o se vai e leai ni foliga.

E mafai ona vaevaeina vai i vai ma kasa.O se vai e na'o sina fa'apipi'i la'ititi lava ma e iai se mea e avanoa pe a tu'u i totonu o se va'a matala.I le isi itu, o le kesi e faʻalauteleina i taimi uma e faʻatumu ai lana koneteina.O le ausa o se kasa lea e latalata i le vai.

O le vai e fa'atatau i le inisinia o le vai.Atonu e o'o atu i le tolu pasene o le ea i totonu o vaifofo lea e masani ona fa'asa'oloto i lalo o le ea.E tatau ona faia se aiaiga mo lenei mea pe a mamanuina pamu, valve, paipa, ma isi.

Puma Turbine Vertical

Diesel engine Vertical Turbine multistage centrifugal inline shaft water Pump Fa'amama O lenei ituaiga o pamu alavai e masani ona fa'aaogaina mo le pamuina e leai se pala, vevela i lalo ifo o le 60 °C, malo fa'amalo (e le aofia ai fiber, grits) i lalo ifo o le 150 mg/L mea o lo'o i ai. le otaota po'o le suavai leaga.VTP ituaiga alavai tuusao pamu o loo i VTP ituaiga tuusaʻo pamu vai, ma i luga o le faavae o le faateleina ma le kola, seti le faagaau suauu lubrication o le vai.E mafai ona ulaula le vevela i lalo ifo o le 60 °C, lafo e aofia ai se saito malo (e pei o le uʻamea ma le oneone lelei, koale, ma isi) o otaota poʻo vai otaota.

pei (1)

O uiga fa'aletino autu o le vai o lo'o fa'amatalaina e fa'apea:

Malosi (ρ)

O le mafiafia o se vai o lona mamafa i le iunite voluma.I le SI system o loʻo faʻaalia i le kg / m3.

Ole vai e maualuga lona mamafa ole 1000 kg/m3i le 4°C.O lo'o i ai sina fa'aititia o le mamafa ma le fa'atuputeleina o le vevela ae mo fa'amoemoega fa'atino o le mamafa o le vai e 1000 kg/m3.

O le mamafa fa'atusatusa o le fua faatatau lea o le mafiafia o le vai i le vai.

mamafa fa'apitoa (w)

O le mamafa patino o se vai o lona mamafa i le iunite voluma. I le faiga Si, o loʻo faʻaalia i le N / m.3.I le vevela masani, w o le 9810 N/m3po'o le 9,81 kN/m3(tusa ma le 10 kN/m3 mo le faigofie o le faʻatusatusaga).

Kalave fa'apitoa (SG)

O le mamafa fa'apitoa o le vai o le fua faatatau lea o le mamafa o le voluma o le vai i le mamafa o le voluma tutusa o le vai.O lea foi o le fua faatatau lea o le tele o le sua i le mafiafia o le vai mama, e masani uma i le 15°C.

pei (2)

Vacuum Priming puna puna puna

Fa'ata'ita'iga Numera:TWP

TWP series Movable Diesel Engine self-priming Well point Water Pumps mo fa'alavelave fa'afuase'i o lo'o fa'atasia e le DRAKOS PUMP o Sigapoa ma le kamupani REEOFLO o Siamani.O lenei fa'asologa o pamu e mafai ona felauaiga ituaiga uma o mama, le fa'aituau ma fa'a'a'oa ala o lo'o i ai vaega ninii.Fo'ia le tele o fa'aletonu o le pamu fa'amama masani.O lenei ituaiga pamu fa'apitoa fa'amamago fa'amamago o le a otometi le amataina ma toe amata e aunoa ma le vai mo le amataga muamua, O le ulu suction e mafai ona sili atu i le 9 m;O le mamanu sili ona lelei o le hydraulic ma le fausaga tulaga ese e tausia ai le maualuga maualuga nai lo le 75%.Ma fa'apipi'i fausaga eseese mo filifiliga.

Fa'atosina tele (k)

po'o fa'amoemoega fa'atino, o vai e mafai ona fa'apea e le mafai ona fa'amalosi.Ae ui i lea, o loʻo i ai nisi tulaga, e pei o le le mautonu o le tafe i totonu o paipa, lea e tatau ona amanaia ai le compressibility.O le tele o modulus o le elasticity, k, o loʻo tuʻuina mai e:

pei (3)

o le p o le faateleina o le mamafa lea, pe a faʻaogaina i se voluma V, e maua ai le faʻaititia o le voluma AV.Talu ai ona o le faʻaitiitia o le voluma e tatau ona fesoʻotaʻi ma se faʻaopoopoga faʻatusatusa i le mamafa, e mafai ona faʻaalia le Faʻatusa 1 e pei o:

pei (4)

poo le vai,k e tusa ma le 2 150 MPa i le vevela masani ma le mamafa.E mulimuli mai o le vai e tusa ma le 100 taimi e sili atu le faʻapipiʻiina nai lo le sila.

Suavai lelei

O le sua lelei po'o le lelei atoatoa o le vai lea e leai ni fa'amamafa fa'atasi po'o le fa'asili i le va o vaega o le sua.O malosi e galue masani i se vaega ma e gata i le mamafa ma le faʻavavevave malosi.E leai se sua moni e atoatoa ona ogatasi ma lenei manatu, ma mo sua uma o lo'o gaioi o lo'o i ai fa'amalosiga fa'apitoa o lo'o iai lea e i ai se aafiaga fa'asusu i le lafo.Ae ui i lea, o nisi vai, e aofia ai le vai, e latalata i se sua lelei, ma o lenei manatu faʻafaigofie e mafai ai ona faʻaogaina metotia faʻa-matematika poʻo faʻataʻitaʻi i le fofo o nisi faʻafitauli o le tafe.

Puma Tiimu Tusa Saisai

Fa'ata'ita'iga Numera:XBC-VTP

XBC-VTP Fa'asologa tu'usa'o umi umi afi tau pamu o se faasologa o tulaga tasi, multistage diffusers pamu, gaosia e tusa ai ma le National Standard GB6245-2006 lata mai.Na matou faaleleia foi le mamanu ma le faasinomaga o le tulaga o le United States Fire Protection Association.E masani ona faʻaaogaina mo le tuʻuina atu o vai afi i le petrochemical, kesi faʻanatura, fale eletise, cotton textile, uafu, vaalele, fale teu oloa, fale maualuga ma isi pisinisi.E mafai foi ona faʻaoga i vaʻa, tane sami, vaʻa afi ma isi taimi tuʻuina atu.

pei (5)

Viscosity

O le viscosity o se vai o se fua lea o lona tete'e atu i le mamafa po'o le mamafa.E afua mai i le fegalegaleai ma le felagolagoma'i o mole mole o le sua.O vai moni uma lava e iai le viscosity, e ui ina eseese tikeri.O le mamafa o le solo i totonu o le malo e fa'atusatusa i le fa'atiga ae o le mamafa o le sile i totonu o le sua e fa'atatau i le fua o le fa'asili.

pei (6)

Ata.1. Viscous deformation

Se'i manatu i se vai o lo'o taofia i le va o papatusi e lua o lo'o tu i se va'a pu'upu'u y va'aiga (Ata 1).O le ipu pito i lalo o lo'o tu pea ae o le ipu pito i luga o lo'o gaioi i le saoasaoa v. O le gaioi o le vai e fa'apea e faia i se faasologa o vaega manifinifi e le gata, e leai se mea e fa'ase'e ai le tasi i luga o le isi.E leai se tafega felavasa'i po'o le vevesi.O lo'o malolo le apa e lata ane i le ipu fa'amau a'o le fa'alava e lata ane i le ipu fe'avea'i o lo'o i ai le saosaoa v. O le fua o le fa'asili po'o le saosaoa gradient o le dv/dy.O le viscosity malosi po'o, sili atu ona faigofie, o le viscosity μ o loʻo tuʻuina mai e

pei (7)

O lena la:

pei (8)

O lenei faʻamatalaga mo le faʻamamafa viscous na muamua faʻasalalau e Newton ma ua lauiloa o le Newton's equation of viscosity.Toeitiiti lava o vai uma e iai le fa'atatau faifaipea ma e ta'ua o sua Newtonian.

pei (9)

Ata.2.So'oga i le va o le mamafa o le sele ma le fua o le mamafa o le sele.

O le Ata 2 o se ata fa'atusa o le Fa'atusa 3 ma o lo'o fa'aalia ai uiga 'ese'ese o mea malō ma vai i lalo o le mamafa o le seleina.

Viscosity o loʻo faʻaalia i centipoises (Pa.s poʻo Ns/m2).

I le tele o faʻafitauli e uiga i le gaioiga o le vai, o le viscosity e faʻaalia ma le mamafa i le foliga μ / p (tutoatasi o le malosi) ma e faigofie ona faʻaaogaina se taimi e tasi v, ua taʻua o le kinematic viscosity.

Ole tau ole ν mo se suauu mamafa atonu e maualuga ile 900 x 10-6m2/s, ae mo le vai, lea e maualalo le viscosity, e na o le 1,14 x 10?m2/s i le 15° C. O le kinematic viscosity o se vai e faaitiitia pe a faateleina le vevela.I le vevela o le potu, o le kinematic viscosity o le ea e tusa ma le 13 taimi nai lo le vai.

Tete'e i luga ma le capillary

Fa'aaliga:

O le felagolagoma'i o le tosina lea o molela'au tutusa mo le tasi ma le isi.

O le pipi'i o le tosina lea o mole mole eseese o le tasi i le isi.

O le tete'e i luga o le tino lea e mafai ai ona taofi se mataua o le vai i le paipa, o se ipu e faatumu i le vai i luga a'e laititi o le lau ae le'i masaa pe opeopea foi se nila i luga o se vai.O nei fa'ailoga uma e mafua ona o le felagolagoma'i i le va o molela'au i luga o se vai e fa'atasi ma se isi vai e le mafai ona fa'afefiloi po'o le kesi.E pei o le pito i luga o loʻo i ai se paʻu elastic, faʻamamafa tutusa, lea e masani ona faʻapipiʻi le vaega papaʻu.O lea ua tatou iloa ai o mata'upu o le kesi i totonu o se vai ma matau'a o le susu i le ea e pei o foliga lapotopoto.

O le malosi o le tete'e i luga o so'o se laina fa'afoliga i luga ole laiga e fa'atatau i le umi ole laina ma galue i se itu e fa'atatau i ai.O le fa'amata'u i luga ole umi ole umi e fa'aalia ile mN/m.O lona tele e fai si la'ititi, e tusa ma le 73 mN/m mo le vai e fa'afeso'ota'i ma le ea ile vevela ole potu.O lo'o i ai se fa'aitiitiga laititi i luga ole sefuluii luga o le faateleina o le vevela.

I le tele o fa'aoga ile hydraulics, e itiiti le taua o le fa'aogaina o luga talu ai o malosiaga e feso'ota'i e masani ona fa'atauva'a pe a fa'atusatusa i le hydrostatic ma le malosi malosi.E na'o le taua o le fa'amata'u i luga o le mea o lo'o i ai se fa'aoga avanoa ma e la'ititi tuaoi.O le mea lea i le tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o aʻafiaga o le faʻalavelave i luga o le fogaeleele, e leai se aʻafiaga i le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona aʻafia ai le tafega o amioga i totonu o le faʻataʻitaʻiga, ma o lenei puna o mea sese i le simulation e tatau ona mafaufauina pe a faʻamatalaina taunuuga.

O a'afiaga o le fa'alavelave i luga e matua iloga lava i le tulaga o paipa o tama'i pu e tatala i le ea.O nei mea e mafai ona fa'atusaina o paipa manometer i totonu o le falesu'esu'e po'o pores matala ile palapala.Mo se faʻataʻitaʻiga, a faʻaofuina se tamaʻi paipa tioata i totonu o le vai, o le a maua ai le vai i totonu o le paipa, e pei ona faʻaalia i le Ata 3.

O le vai i totonu o le paipa, po o le meniscus e pei ona ta'ua, e fa'afefete i luga.O le mea na tupu e taʻua o le capillary, ma o le fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o le vai ma le tioata e faʻaalia ai o le faʻaogaina o totonu o le vai e itiiti ifo nai lo le pipii i le va o le vai ma le tioata.O le mamafa o le vai i totonu o le paipa e lata ane i luga o le avanoa e itiiti ifo nai lo le ea.

pei (10)

Ata 3. Capillary

E ese le amio a le Mercury, e pei ona faʻaalia i le Ata 3(b). Talu ai o le malosi o le faʻatasi e sili atu nai lo le malosi o le pipii, o le maualuga o le faʻafesoʻotaʻi e sili atu ma o le meniscus o loʻo i ai foliga faʻafefe i le ea ma faʻavaivai.O le mamafa e lata ane i luga o le avanoa e sili atu nai lo le ea.

E mafai ona 'alofia a'afiaga o le capillary i manometers ma tioata fua e ala i le fa'aogaina o paipa e le itiiti ifo i le 10 mm le lautele.

pei (11)

Pum Fa'a'au'au mo Suavai Centrifugal

Numera Fa'ata'ita'i: ASN ASNV

Fa'ata'ita'iga ASN ma ASNV pamu o se tasi-laasaga lua suction vaelua volute casing centrifugal pamu ma faʻaaogaina poʻo felauaiga vai mo galuega vai, faʻafefe faʻafefe, fale, faʻafefeteina, pamu alavai, nofoaga eletise eletise, faʻaogaina o vai tau pisinisi, faʻafefe afi. faiga, vaa, fale ma isi.

Omiga ausa

O molelaula sua o lo'o lava le malosi o le kinetic e fa'ata'atia mai le tino autu o le sua i luga o lona fa'asa'olotoga ma alu atu i totonu o le ausa.O le mamafa e faia e lenei ausa e taʻua o le mamafa o le ausa, P,.O le si'itia o le vevela e feso'ota'i ma se fa'avevesi tele mole mole ma fa'atupu ai le si'itia o le mamafa o le ausa.A tutusa le mamafa o le ausa ma le mamafa o le kesi i luga a'e, e pupuna le vai.Ole mamafa ole ausa ole vai ile 15°C ole 1,72 kPa(1,72 kN/m2).

Omiga o le ea

O le mamafa o le atemosifia i luga o le fogaeleele e fuaina i se barometer.I luga o le sami o le mamafa o le ea e tusa ma le 101 kPa ma e faʻamaonia i lenei tau.O loʻo iai le faʻaitiitia o le mamafa o le ea ma le maualuga;mo se faataitaiga, i le 1 500m ua faaitiitia i le 88 kPa.Ole koluma vai e tutusa ile maualuga ole 10,3 mita ile maualuga ole sami, ma e masani ona taʻua o le vai barometer.O le maualuga o se fa'ata'ita'iga, talu ai o le mamafa o le ausa o le vai o le a le mafai ai ona maua se vacuum atoatoa.O le Mercury o se vai barometric sili atu ona maualuga, talu ai e itiiti le mamafa o le ausa.E le gata i lea, o lona maualuga maualuga e maua ai se koluma talafeagai maualuga - e tusa ma le 0,75 mita i luga o le sami.

Talu ai ona o le tele o le mamafa o lo'o fa'afeiloa'i i masini eletise e sili atu i luga o le mamafa o le ea ma e fuaina i meafaifa'aili e fa'amaumau fa'amau, e faigofie ona fa'atatau le mamafa o le ea e pei o le datum, ie zero.O omiga e ta'ua o le gauge pressure pe a i luga a'e o le ea ma vacuum pressure pe a i lalo ifo.Afai o le mamafa o le zero moni e avea o se datum, o le mamafa e fai mai e sa'o.I le Mataupu 5 o lo'o fa'atalanoaina ai le NPSH, o fa'atusa uma o lo'o fa'aalia i fa'amaufa'ailoga vai atoatoa, iesea tulaga = 0 pa gau = 1 pa atoa =101 kPa=10,3 m vai.


Taimi meli: Mati-20-2024